Αιτήσεις Εκπαιδευτών

Ακολουθώντας την επιλογή “Εγγραφή Εκπαιδευτή” μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό εκπαιδευτή. Αν ο εκπαιδευτής έχει ήδη λογαριασμό στην υπηρεσία καταλόγου (LDAP) του ιδρύματος, μπορεί να εγγραφεί με τον υπάρχοντα λογαριασμό, αλλιώς ζητείται νέο όνομα χρήστη και συνθηματικό. Αν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό για εκπαιδευτή, που έχει κάνει ήδη αίτηση από τη φόρμα αίτησης λογαριασμού, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε την επόμενη επιλογή (Αιτήσεις Εκπαιδευτών).

Προσοχή! Κάθε λογαριασμός χρήστη παραμένει ενεργός για 4 χρόνια από την ημερομηνία 1ης δημιουργίας. Στη συνέχεια απενεργοποιείται και πρέπει ο διαχειριστής να τον επανενεργοποιήσει.

Φόρμα εγγραφής εκπαιδευτή από το διαχειριστή

Πέρα από την δυνατότητα για άμεση δημιουργία λογαριασμού εκπαιδευτή, μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τις αιτήσεις για νέους λογαριασμούς εκπαιδευτών που εκκρεμούν για εγγραφή.

Προβολή των ανοικτών αιτήσεων των εκπαιδευτών

Το εργαλείο αυτό σας επιτρέπει:

  • να εγγράψετε τον εκπαιδευτή στην πλατφόρμα,
  • να απορρίψετε την αίτηση του ή
  • να κλείσετε την αίτηση αντίστοιχα.

Όποια ενέργεια επιλέξετε, και την ολοκληρώσετε, θα ενημερωθεί ο χρήστης – υποψήφιος εκπαιδευτής με email που θα του αποστείλει το σύστημα και θα τον ενημερώνει για την εξέλιξη της αίτησης του.

Επιλέγοντας έναν από τους συνδέσμους για δημιουργία λογαριασμού, (κάνοντας κλίκ στο “Εγγραφή”) θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής εκπαιδευτή, με τα στοιχεία που όρισε ο χρήστης στην αίτηση του.

Κάνοντας κλίκ στην “Απόρριψη” απορρίπτετε την αίτηση εκπαιδευτή. Συμπληρώνετε μια φόρμα στην οποία εξηγείτε τους λόγους για τους οποίους δεν γίνεται δεκτή η αίτηση εκπαιδευτή. Το κείμενο που θα συμπληρώσετε θα σταλεί με mail στη ηλεκτρονική διεύθυνση του εκπαιδευτή. Κατόπιν η αίτηση κλείνεται και ο λογαριασμός εκπαιδευτή ΔΕΝ δημιουργείται.

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να ζητήσετε την προβολή αιτήσεων που έχουν

  • κλείσει,
  • απορριφθεί (δυνατότητα επανενεργοποίησής τους) ή
  • ολοκληρωθεί

Σε κάθε περίπτωση οι αιτήσεις εμφανίζονται εκ νέου στην οθόνη από όπου μπορείτε να επαναλάβετε την προηγούμενη διαδικασία.